G9 is buggy - help please!

Game mode: Online private
Type of issue: Bug
Server type: PvP
Region: [Please enter your server region]


At Thursday, we had a wipe on my server. Now we have many many Problems.
At G9 the map seems corruptet. If you build a house, it will be there on serverstart, then parts of the building disapear. Several players have different missing parts of the building.
Also Admins can’t spawn there, we fall through the map. The Players were killed from invisible enemys. … it seems G9 is complete destroyed … If someone have his Bed there and he dies, he never come back in game. Loadingscreen will be forever. Walls we can see, but we can run thru. Stamina is also buggy there as it wont refill and wont drop during normal use but only while jumping.
Wipe didn’t help. Now the bug is bigger and we start thinking of building a wall round about G9 :slight_smile:
If needed you can always join our server and take a look for yourself. If we can help reproducing the issues let us know.


Please provide a step-by-step process of how the bug can be reproduced. The more details you provide us with the easier it will be for us to find and fix the bug:

  1. Big patch came and there where some stairs invisible.
  2. New buildings where more buggy, so we wiped.
  3. G9 - one clan was building a castle with T3 and T2
  4. now the castle don’t load correct if you run to it, players who has their beds there don’t spawn on their beds, loadingscreen will never end.

Well written report, @Raffnuss.

It may add specifics to the following post where @Ignasis indicated they are aware and working on it.

I hope this gets resolved soon, but will avoid the area for now.

Good luck!

jim

Hey there @Raffnuss

Are there any mods installed in that server?
If not, could you send us the database of that server via private message so our team can look into it?

Thanks for your feedback and patience :slight_smile:

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.