Issue with the launcher

Game mode: [Enter game mode here: (Single-player)]
Type of issue: [Enter one of the following: Bug
Server type: [Enter one of the following PvE]
Region: [Please enter your server region] EU


If i start the launcher the first time and choose the rider DLC or MOD, then the game starts!?
At the second start of the launcher is this not.


Please provide a step-by-step process of how the bug can be reproduced. The more details you provide us with the easier it will be for us to find and fix the bug:

  1. first start of the launcher
  2. choose the rider DLC or MODS
  3. game start up and not the dlcs or mod-list show up
  4. at the second start of the launcher is this issue not
1 Like

Hey @DarkJedi

When you mention it does this the first time, do you mean the first time the launcher is ever run, or the first time you run the launcher after a computer restart?
Could you share a couple of screenshots with us signaling the options you’re pressing that open the game instead of bringing up their respective links?

Thank you in advance.

The first start of the launcher of every time. You play some hours other games, then start the first time the launcher.

New issue: launcher starts not, but game is starting.

Every time i start the conan game so:

  1. start steam
  2. start conan exiles over the icon on desktop
  3. launcher starts
  4. you can view your dlc’s or mods
  5. press button to start game

Today:
Point 1 and 2 the same, but
3. launcher starts very short then the game is starting automatic, you can’t take a look at your mods etc.

1 Like

@Ignasis

For me it is like this.

  1. Start steam and launch Conan from Launcher
  2. I exit Conan to play other games or just away
  3. Relaunch Conan later on and the launcher just closes and the game launches normaly
2 Likes
  1. I start steam
  2. i start the launcher (over icon on desktop or from the startmenue)
  3. game starts automatic, no launcher view

Other chances:

  1. I start steam
  2. i start the game from steam
  3. the launcher is loading and shows up for 1 second then…
  4. game starts automatic, i have not press the play button or else!!!
1 Like

Thank you for the information. We’ve notified our team about this.

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.