Multiple issues on a modded server unique to me, lag, invis players, etc

Hello, everyone. I am currently playing on a modded server and having unique issues I havnt before. This has been persisting over multiple server restarts, reinstalling the game and mods and also server mod adjustments. I am playing with an average of 160-300ms and 40± fps. These bugs are semi-unique to me, some other people are having the lag ones or issues without outfit manager but nobody else is having issue with players desyncing around to my knowledge. Listing the problems:
-Other players walking around randomly and appearing on my screen where they are not in game. They can also just be invisible on my screen and not anywhere.
-Outfit manager causing invisibility
-Chat often just not working
-Lots of rubberbanding, especially when fighting. Often attacks will lag and all input at once.

The servers modlist is:
Pippi.pak
ModAdmin.pak
Emberlight.pak
WarSong.pak
SlaveWarsServer.pak
DungeonMasterTools.pak
TestingRaceMod.pak
OneTest.pak
MSCasaDesFloresFeatBlocker.pak
SvS_Extended.pak
Beyond_Decor.pak
Beyond_Decor_II.pak
Shanis-Stuff.pak
NorthernTimber.pak
SlaverMod2.pak
Devious_Desires.pak
GrimProductions.pak
immersivearmor.pak
WonderBodyArmors.pak
LCDA_bestiary.pak
Mines_of_Set.pak
Beyond_Stations.pak
Beyond_Forge.pak
StylistPlus.pak
WonderBody.pak
BarbarianBarber.pak
RAFantasy.pak
RA.pak
KerozardsParagonLeveling.pak
TheColdEmbrace-Main.pak
Tutorial.pak
ExilesExtreme.pak
Improved_Quality_of_Life.pak
RoleplayRedux.pak
HighHeels.pak
SkinManager.pak
UIMod_Hosav.pak
ModControlPanel.pak
No_Building_Placement_Restrictions.pak
Pythagoras_Support_Beams.pak
UnlockableContainers.pak
StacksizePlus.pak

First thing you should do is go through your modlist and disable any of them that haven’t been updated since September.

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.