Can't log into modded server

Game mode: Online private
Type of issue: Crash
Server type: PvE
Region: South America
Mods?: No
Edition: Steam

Bug Description: Log - Error:

A clear and concise description of what the bug is.

[2021.11.28-23.27.42:952][ 0]LogStreaming:Error: Couldn’t find file for package /Engine/EditorMaterials/GizmoMaterial requested by async loading code. NameToLoad: /Engine/EditorMaterials/GizmoMaterial
[2021.11.28-23.27.42:952][ 0]LogStreaming:Error: Found 0 dependent packages…
[2021.11.28-23.27.48:707][ 0]LogStreaming:Error: Couldn’t find file for package /Engine/EditorMeshes/MatineeCam_SM requested by async loading code. NameToLoad: /Engine/EditorMeshes/MatineeCam_SM
[2021.11.28-23.27.48:707][ 0]LogStreaming:Error: Found 1 dependent packages…
[2021.11.28-23.27.48:707][ 0]LogStreaming:Error: /Game/Maps/ConanSandbox/ConanSandbox
[2021.11.28-23.27.54:537][ 0]LogStreaming:Error: Couldn’t find file for package /Engine/EditorLandscapeResources/DataLayer requested by async loading code. NameToLoad: /Engine/EditorLandscapeResources/DataLayer
[2021.11.28-23.27.54:538][ 0]LogStreaming:Error: Found 1 dependent packages…
[2021.11.28-23.27.54:538][ 0]LogStreaming:Error: /Game/Maps/ConanSandbox/Art/Caves/Art_Caves_x1_y2_A
[2021.11.28-23.27.58:451][ 0]LogStreaming:Error: Couldn’t find file for package /Engine/EditorLandscapeResources/SplineEditorMesh requested by async loading code. NameToLoad: /Engine/EditorLandscapeResources/SplineEditorMesh
[2021.11.28-23.27.58:451][ 0]LogStreaming:Error: Found 1 dependent packages…
[2021.11.28-23.27.58:451][ 0]LogStreaming:Error: /Game/Maps/ConanSandbox/Art/Heightmap/Heightmap_x1_y5
[2021.11.28-23.28.13:603][ 0]Network:Error: Code: KDS passphrase provider failed to initialize. KDS will at some point deny access unless the problem is fixed. Failure message: Error loading dedicated server provider id certificate: No certificate found with id #-1
[2021.11.28-23.28.13:603][ 0]Network:Error: Code: KDS passphrase failure: Server provider id certificate unavailable: 0x80092004

  • I’m Brazilian and I’m totally lost with what’s going on, I’m using google translator.

  • What I can provide are these images and what appears in the Log error.

  • Note: I was able to enter using an IP with the port, but the person I asked didn’t get it with any IP, I sent 2 types with both portals the same, but it didn’t work, in short, I can and the person doesn’t, why? is there a way to fix it?

[image]

Imgur
Imgur

  • Note 21:45 of the night: I installed 4 Mods, And both work on the server with me inside, what is going on for my friend is not able to play with me? he can’t log in at all is just giving an error as if the server had offfilene.

Hey @ISanchesI

Please make sure that the mods are up to date, and that your friend has installed them correctly and has them loaded in the same order as your server in their modlist.txt file.

We have edited the title of your post to better reflect the issue being reported.

We checked and everything is the same, we tried it with and without mod and even so it can’t get into the dedicated server on my pc, when it’s through the coop it can, but trying for the dedicated one doesn’t and the ports are correct.

In that case, are you using the Dedicated Server tool? If that is the case, please feel free to check the official thread for it, where other admins can help you troubleshoot what could be your problem in particular:

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.