Dedicated Server Launcher crashes, hangs up and does not restart

Game mode: [Enter game mode here: Online private
Type of issue: [Enter one of the following: Crash
Server type: [Enter one of the following: PvE
Region: [Germany]


Hey, guys. I’m running out of ideas.
I’ve been having the problem for quite some time that my dedicated server launcher 1.2.3. hangs up every now and then and won’t boot up anymore.
I don’t know if it is because of my modification list or something else. Normally the launcher restarts, but in this case the program hangs and it doesn’t react.

Are there any possible solutions?

Best regards


CrashLog:

[2020.11.13-19.50.46:540][131]GlobalServerChannel:Display: [BP_AC_MoreFollowers_BT_C BasePlayerChar_C_302] number of xp receivers: 0
[2020.11.13-19.50.48:220][168]LogNet: UChannel::ReceivedSequencedBunch: Bunch.bClose == true. ChIndex == 0. Calling ConditionalCleanUp.
[2020.11.13-19.50.48:220][168]LogNet: UChannel::CleanUp: ChIndex == 0. Closing connection. [UChannel] ChIndex: 0, Closing: 0 [UNetConnection] RemoteAddr: 79.251.236.77:56448, Name: IpConnection_25, Driver: GameNetDriver IpNetDriver_0, IsServer: YES, PC: FunCombat_PlayerController_C_15, Owner: FunCombat_PlayerController_C_15
[2020.11.13-19.50.48:220][168]LogNet: UNetConnection::Close: [UNetConnection] RemoteAddr: 79.251.236.77:56448, Name: IpConnection_25, Driver: GameNetDriver IpNetDriver_0, IsServer: YES, PC: FunCombat_PlayerController_C_15, Owner: FunCombat_PlayerController_C_15, Channels: 761, Time: 2020.11.13-19.50.48
[2020.11.13-19.50.48:220][168]LogNet: UChannel::Close: Sending CloseBunch. ChIndex == 0. Name: [UChannel] ChIndex: 0, Closing: 0 [UNetConnection] RemoteAddr: 79.251.236.77:56448, Name: IpConnection_25, Driver: GameNetDriver IpNetDriver_0, IsServer: YES, PC: FunCombat_PlayerController_C_15, Owner: FunCombat_PlayerController_C_15
[2020.11.13-19.50.48:275][169]BattlEyeLogging:Error: Player 15 unregistered
[2020.11.13-19.50.48:275][169]BattlEyeLogging: BattlEyeServer: Print Message: Player #15 donchau disconnected
[2020.11.13-19.50.48:275][169]LogDreamworld:Error: GetPlayerId could not return a valid UID! Player may be logged out!
[2020.11.13-19.50.48:275][169]LogScriptCore:Warning: Script Msg: Attempted to access index 4 from array K2Node_CustomEvent_MessageParams of length 2!
[2020.11.13-19.50.49:517][205]Network:Warning: Data: AILODSystem_0 (server) sent 45.5 parts per second > 40 (sample window size: 2.00 seconds)
[2020.11.13-19.50.51:891][276]LogMobilePatchingUtils:Error: ErrorText: Failed to reconstruct downloaded manifest file. Code 6
[2020.11.13-19.50.53:780][331]
Script stack log empty!

880454836 PippiMod
1369802940 Emberlight
2010870025 High Heels
2250037083 Ravencrest
901911361 Glass Construction
933782986 Exiles Extreme
1402835318 Warrior Mutator
1976970830 GrimProduction
1367404881 Savage Steel
1705201022 Shadows of Skelos Extended
1699858371 DungeonMasterTool
1456186728 Exiled Land Improved (NEU)
1934607107 Dudes delightful
1113901982 The Age of Calamitous
1396310739 Stacksize Plus
1159180273 Fashionist
877108545 Unlock Plus
931088249 Better Thralls
1369743238 Less Building Placement
1657730588 IQoL

Maybe a wrong modorder?

Hey there,

Check the FAQ in the Conan Exiles Dedicated Server Launcher (Official Version: 1.3.1 / Beta: -----) thread.
If you can’t find the issue, post in the above thread.

Make sure your mods are up-to-date.


(cc: @Toolguy)

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.