üzücü, bu şekilde sıkışman çok üzücü. bug evet olabilir, ama bugdan çıkarmanın birden fazla yoluda olabilir. yani şürekli kurcalayarak düzeltebilirsin. umarım karaktere kalıcı bir bug olmamıştır. tavsiyem 8 saat lik bekleme süresini başlatman yani kamp eteşine git freye nın orada onunla herşeyi konuş ısrar et sonra spawn la ve onu 8 saat bekleme dilimine zorla sok. yani sana konuşmaya çalıştığında sağ üste yazı yazsın artık etkileşim kurulamasın kır onu. sonra mutlaka evine git çık tekrar girdiğinde 8 saat %100 geçmiş olsun ve oyuna girdiğin anda etrafına bak onu gördüğünde git konuş ama spawnlama. sonra yanlız bir şekilde volkana git dungeon na atla içerde seni bekliyo olacaktır. denemelisin bende de bir sefer o oldu düzeldi
Dediğinizi yapmak isterdim ancak resmi sunucuda oynadığım için sunucuyu resetleme gibi bir gücüm yok. Onun dışında Liu Fe, görevlerine başlayıp bitirince Freya görevlerinin düzeldiğini yazan arkadaşlar olmuş forumda onu denemeye karar verdim, şuan Liu Fei’nin görev serisini yapıyorum 4. göreve kadar geldim bitirdiğimde tekrar durum hakkında yorum atacağım umarım düzelir ya da başka şekilde sorunu düzelten biri var ise mesaj yazarsa banada bende düzeltebilir isem çok sevinirim.
After completing the Liu Fei quests and obtaining Liu Fei, Freya came back to my base area and I was able to proceed by taking the quest properly. I got Freya without any other bugs. In short, ‘‘my Solution to friends who have problems with the Freya story missions is to start and finish the Liu Fei missions.’’ It worked for me.