Need Help Please: Urgent

I have not done any modding since the last Funcom update. I am getting an error when I try to cook the mod. I will post the error here and let you know everything I’ve already done to try and fix the issue.

LogModManager: [2023.10.09-13.47.24:887][ 0]LogVSAccessor:Display: Unable to create Visual Studio setup instance: 800401f0
LogModManager: [2023.10.09-13.47.24:887][ 0]LogVSAccessor:Display: Unable to create Visual Studio setup instance: 800401f0
LogModManager: [2023.10.09-13.47.24:887][ 0]LogVSAccessor:Display: Unable to create Visual Studio setup instance: 800401f0
LogModManager: [2023.10.09-13.47.25:487][ 0]LogDirectoryWatcher:Warning: Failed to begin reading directory changes for D:/ConanExilesDevKit/Games/ConanSandbox/Content/Developers/kalah/Collections/. Error: The system cannot find the path specified. (0x00000003)
LogModManager: [2023.10.09-13.47.25:498][ 0]LogDirectoryWatcher:Warning: Failed to begin reading directory changes for D:/ConanExilesDevKit/Games/ConanSandbox/Content/Collections/. Error: The system cannot find the file specified. (0x00000002)
LogModManager: [2023.10.09-13.47.25:864][ 0]LogOnline:Display: STEAM: Loading Steam SDK 1.57
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error: === Critical error: ===
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error:
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error: Assertion failed: PkgInfo->TimeStamp != FDateTime::MinValue() [File:C:\B\tech_exiles\code\Engine\Source\Developer\PackageDependencyInfo\Private\PackageDependencyInfo.cpp] [Line: 1238]
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error:
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error:
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:202][ 0]LogWindows:Error:
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:203][ 0]LogWindows:Error: !0x0000000000000000
LogModManager: [2023.10.09-13.47.32:203][ 0]LogWindows:Error:
LogModManager: ModCook completed with code 3
LogModManager:Error: Error cooking. Cook process returned: 3

  • I have verified the files in the Devkit
  • I have uninstalled and reinstalled the Devkit
  • I have recompiled the Blueprints (without resaving on compile)
  • I have recompiled the Blueprints and resaved on compile
  • I have closed the Devkit
  • With the Devkit closed, I have deleted all of the folders in my Mods folder
  • I have uploaded an older version of my mod, the one that worked before the most recent devkit patch
  • I have uploaded the version before that one, still turns up with the error
  • I have checked to make sure that path does exist and all of the folders are empty
  • I have even rebooted my PC

None of these solutions seemed to have worked, so I’m reaching out to anyone/everyone at this point. I’m in the Modding Discord, and asked in there, but no resolutions yet. Thanks, everyone!

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.