Destroyed all buildings not during the raid time

,

Game mode: [ Online official ]
Type of issue: [ Bug ]
Server type: [ PvP #6054 ]
Region: [ EU ]


[ Destroyed all structures that were not even connected to the column ]


Please provide a step-by-step process of how the bug can be reproduced. The more details you provide us with the easier it will be for us to find and fix the bug:

  1. We had a base, with external walls, separate buildings, etc.
  2. We play every day, the buildings do not decay, we have updated them to black ice.
  3. And a player with a nickname “The Potato [Sh*t my Pants]”
  4. He destroyed some “Building 0”, after which all our buildings collapsed, even those that were not connected to each other, although he writes in the journal that they lost their stability.
  5. Lost stability, even the foundation is on the ground.

P.S
I would attach a screenshot, but new users cannot attach images.

1 Like

Welcome to the forum @Adeptus_Mechanicus and thank you for reaching out.
Your account permissions were updated so you should be able to add screenshots now.

For future posts/messages please consult the link below:

Please be aware of the following:

  • We’re currently experiencing a high volume of tickets and response might be delayed.
  • Not all reports will warrant an intervention from our team.
  • We will not be able to disclose any results or progress that stemmed from this report.
2 Likes

Here are screenshots of the journal in confirmation of my words, alas, I cannot provide screenshots of buildings, since no one was ready for this.

[ https://imgur.com/a/BcWgZS0 ]

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.